YOGA EXPERIENCE

Yoga leert ons hoe we flexibel kunnen meebewegen in een snelle maatschappij zowel lichamelijk, emotioneel en mentaal. En hoe we rust en ontspanning kunnen vinden in ons werk en dagelijks leven. Yoga is een bewuste manier van denken, bewegen, spreken en eten. Het maakt je bewust van je adem en combineert deze met bewegingen en gedachten.

Sinds 2014 ben ik een bevlogen yogini en in 2017 heb ik de YTT300 afgerond. Mijn specialisatie is meditatieve gentle hatha yoga. Deze heeft tot doel de Santosha (tevredenheid/innerlijk geluk) bij de deelnemers te vergroten. Hiervoor hoef je geen ervaring met yoga te hebben en je hoeft ook niet lenig te zijn.

De beleving van deze lessen zijn verrassend, net even anders dan in een sportschool. Ze worden op gewenste locatie gegeven. Een yoga experience is een persoonlijke ervaring die een ieder op zijn of haar eigen manier ervaart, afhankelijk van wat men nodig heeft op dat moment. Wat je ervaart tijdens de les neem je weer mee in je dagelijks leven zowel privé als op werk.

Ben je geïnteresseerd in een yoga experience (privé sessie of in groepsverband)? Of wil je meer informatie over beschikbaarheid en prijzen? Neem dan contact op met Rabia Mohan.

Yoga Experience met Rabia

Pin It on Pinterest