Wij werken met de beste professionals uit het vak.

Rabia (Founder)

Rabia (Founder)

Natuurgeneeskundig therapeut / Ayurveda en Counseling

Rabia heeft een grote passie voor de schoonheid van de ziel. Als oprichter van Indischa Flower zet zij zich in om innerlijke schoonheid een plek te geven naast uiterlijke schoonheid. Rabia is meermalig onderscheiden als onderneemster en Ayurvedisch esthéticiënne. Zij is in Kerala, Zuid-India getraind in Ayurvedische technieken, heeft een afgeronde YTT300 en is gecertificeerde Counselor/Coach. 

Met haar natuurgeneeskundige behandelingen wil zij de Santosha (tevredenheid/innerlijk geluk) bij haar cliënten vergroten en hiermee de wereld om haar heen een klein stukje mooier maken. Haar behandelingen worden overigens voor een deel vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Vincent

Vincent

Bodywork

Met zijn 15 jaar aan ervaring en duizenden behandelingen mag Vincent zich meten met de top van de massagewereld. Hij is een gecertificeerde Esalen® Massage & Bodywork Practitioner en was 7 jaar senior therapist bij de tot beste Spa van Bali uitgeroepen Jara Menari waar hij bekend stond om zijn “dansende handen”.

Vincent nodigt je graag uit om kennis te komen maken met zijn unieke vorm van lichaamswerk. Met zijn “dansende handen” laat hij je voor even volledig uit het dagelijkse leven verdwijnen.

Je kunt bij Vincent terecht op elke maandag, woensdag en vrijdag.

Asameé

Asameé

Klankmassages

Asameé is ons muzikaal talent. Zij geeft klankmassages met verschillende instrumenten. Is dat niet bijzonder? Haar behandelingen brengen je weer terug naar de geheime kracht van het geluid en herstellen de zuivere staat tussen lichaam en geest. De gevoelige diepe lagen in het lichaam worden door de klanken gemasseerd waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Dit draagt bij aan het opheffen van spanningen en blokkades die stress veroorzaken.

Je kunt bij Asameé terecht op elke woensdag

Manisha

Manisha

Workshops

Manisha is Beautyvlogger, visagist & hairstylist en weet (bijna) alles van make-up. Ze maakt vrouwen graag bewust van hun natuurlijke schoonheid en hoe ze dit met de juiste make-up extra kunnen accentueren. In haar workshops neemt ze je mee naar de basis voor het aanbrengen van een natuurlijke look, waarbij positieve aandacht voor jezelf en jouw eigen schoonheid de hoofdrol speelt.

Manisha verzorgt twee keer per maand onze workshops BioEco Make-up en de Follow Up. Zie pagina workshops voor data.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest