Als Natuurgeneeskundig Therapeut werk ik volgens de vijf natuurgerichte principes: Energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Deze zijn nauw met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar, waardoor aandacht voor elk principe belangrijk is voor een goed evenwicht en balans. Vaak luisteren we niet naar ons lichaam en lopen we te lang door met onze klachten waardoor we vast komen te zitten in patronen die niet meer bij ons passen. Door vanuit het hier en nu te kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen kan ik je helpen om los te komen van ongewenste bagage – fysiek of emotioneel – zodat je weer met frisse energie in het leven staat.

Ayurveda

“Harmonie in diversiteit maakt het leven vrolijker, kleurrijker en levendiger”.

Meer over Ayurveda

Ayurveda, “kennis van het leven”, staat centraal bij Indischa Flower. Deze traditionele gezondheidsleer uit India ziet het lichaam niet los van geest en natuur en geeft een eigen betekenis aan het begrip energie. Het uiteindelijke doel van Ayurveda is inzicht krijgen in gezondheid van je lichaam en geest door te leren luisteren naar wat je lichaam je vertelt en hoe je de vijf elementen ether, lucht, water, vuur en aarde door je zintuigen ervaart.

Dit gebeurt met het inzicht van de drie Dosha’s: Vata, Pitta, Kapha.

Counseling

“Een opgeruimde geest draagt bij aan een opgeruimde wereld”
~ Rabia Mohan

Meer over Counseling

COUNSELING
Wil je wat meer rust in je hoofd en kalmte in je hart? Heb je een tijdelijk probleem die te maken heeft met menselijke relaties, werk of veranderingen en weet je niet hoe je ermee om kunt gaan? Wil je het positieve uit het negatieve halen? In deze snelle en drukke maatschappij is het prettig een vertrouwenspersoon te hebben waar je zo nu en dan eens langs kunt gaan als je een luisterend oor nodig hebt of een goed gesprek wilt hebben.

WAT IS HET?
Counseling is een laagdrempelige manier van (emotionele) begeleiding en richt zich op gezonde mensen die uit evenwicht zijn geraakt, om de zaken weer even op een rijtje te plaatsen zonder dat je daarvoor in therapie hoeft. Als counselor los ik geen problemen op maar help ik jou de balans in jezelf en je leven weer terug te vinden door oprecht te luisteren met aandacht. Samen gaan we op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden, zodat je weer optimaal kunt functioneren.

WAAROM?
Als je in een veilige omgeving met iemand kunt klankborden en praten over zaken op het gebied van werk, relatie of privé waardoor je uit evenwicht bent geraakt, zonder dat die persoon daarover oordeelt, dan werkt dat zeer bevrijdend. Het draagt bij om de balans in je leven weer terug te vinden. Alle antwoorden die wij zoeken op onze vragen, zijn opgeslagen in ons lichaam. Door jezelf open te stellen maak je ruimte om die antwoorden te vinden die je diep van binnen al weet. Wij worden onzeker of raken uit evenwicht omdat wij bevestiging zoeken buiten onszelf, bij anderen.

Dermatherapie op Ayurvedische basis

Meer over Dermatherapie op Ayurvedische basis

Veel mensen kampen tegenwoordig met huidproblemen. Acne, allergieën en eczeem nemen onder invloed van ongezonde voeding, milieuvervuiling en toenemende stress hand over hand toe. Psychische klachten spelen ook vaak een rol bij het ontstaan van huidproblemen. Een onzuivere of ontsierende huid kan grote psychische invloed hebben. Minderwaardigheidsgevoelens en onzekerheid spelen vaak een rol. Om die reden zoeken steeds meer mensen hulp bij het oplossen van hun huidproblemen. Met huidverzorging op natuurlijke en Ayurvedische basis kunt u daar iets aan doen.

mt|computer|

Healing

Meer over Healing

Door interactie met omstandigheden uit onze omgeving kan er disbalans ontstaan in lichaam en geest. Het stimuleren van de energiecirculatie in uw lichaam en het harmoniseren van de zintuigen met essentiële oliën kan bijdragen om het evenwicht opnieuw in balans te brengen. Healing kan zorgen voor een optimale energiestroom, zodat lichamelijke en emotionele problemen zich kunnen oplossen.

Lichaamsgerichte therapie

Meer over lichaamsgerichte therapie

Met behulp van ademhalingsoefeningen, therapeutische massage en/of bewegingsoefeningen in combinatie met voelen en ervaren ga je ruimte creëren in je lichaam en geest.

Je leert hoe je flexibel kunt meebewegen in een snelle maatschappij zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. Hoe je rust en ontspanning kunt vinden in je werk en dagelijks leven door een bewuste manier van denken, bewegen, ademen, spreken en eten. Het doel is om de Santosha (innerlijk geluk) bij de cliënt te vergroten. Elke sessie is een persoonlijke ervaring die elke cliënt op zijn of haar eigen manier ervaart, afhankelijk van wat men nodig heeft op dat moment. Wat je ervaart tijdens de sessie neem je weer mee in je dagelijks leven zowel privé als op werk.

Stress release

Meer over Stress Release

Af en toe een beetje stress is prima. Dat helpt om goed te presteren. Maar wat als het stressgevoel blijft hangen en je niet of nauwelijks meer kunt ontspannen. Slecht slapen, moeheid, concentratieproblemen, geheugenproblemen en slecht eten zijn vaak gevolgen. Wat wel kan helpen is een gezonde life style, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Daarnaast is het ook belangrijk om de oorzaak  van de opgebouwde stress te onderzoeken. Hoe heb je stress de overhand laten krijgen en wat heeft hier voornamelijk aan bijgedragen? En hoe kun je hier in de toekomst mee omgaan? Hoe langer je gestrest bent, hoe langer de herstelperiode is. Het is dus verstandig om dit op tijd te onderkennen. Ook omdat een te lange stressperiode nieuwe problemen kan opleveren, als angst of een burn-out.

b3lineicon|b3icon-cart-add||Cart Add

Ayurvedische drainage

Meer over Ayurvedische drainage

In deze hectische maatschappij worden ons lichaam regelmatig belast met gifstoffen in stoffelijke vorm. Doordat ons lichaam hier dagelijks mee wordt verontreinigd, is er veel energie nodig om deze gifstoffen af te voeren. Indien de gifstoffen niet kunnen worden afgevoerd, kan dit invloed hebben op het communicatienetwerk van het lichaam waardoor het genezingsproces kan vertragen. Het is daarom van belang om onszelf regelmatig te reinigen van deze stoffelijke ballast.

“Communicate, even when it’s uncomfortable or uneasy. One of the best ways to heal, is simply getting everything out”.
~ the minds journal

Hulp bij:

 • slapeloosheid
 • depressie
 • hoofd- nek- en schouderklachten
 • vermoeidheid
 • angst- en spanningsklachten
 • stress, spanning en burn-out
 • huidklachten
 • verbeteren zelfvertrouwen en zelfbeeld
 • concentratie problemen
 • emotionele blokkades
 • hervinden van een positieve levenshouding

“Who you were, who you are and who you will become are all different people”

Tijdens het natuurgeneeskundig consult bespreken we jouw hulpvraag. Samen gaan we op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden, zodat je weer optimaal kunt functioneren. Hierbij maak ik gebruik van verschillende werkvormen om geestelijke en/of lichamelijke klachten te verminderen en waardoor je inzichten krijgt die je weer op weg helpen. Dit kan helpen om krachtiger, positiever en meer ontspannen in het leven te staan. Na een behandeling heb je de houvast en veerkracht om zelfstandig verder te groeien.

Behandelingen & Tarieven

De betaling geschied direct na het consult, contant of middels je telefoon (pinnen is helaas niet mogelijk).
U ontvangt een officiële nota, die u kunt declareren bij de zorgverzekeraar. Een doorverwijzing van uw huisarts is hiervoor niet nodig en gaat niet ten koste van uw eigen risico.

Natuurgeneeskundige behandeling

Intake incl. eerste consult

€ 99,00 (105 min.)

Consult van 90 min.: € 84,00
Consult van 60 min: € 64,00

Details Natuurgeneeskundige behandeling

Werkend vanuit een holistische visie maak ik gebruik van de werkvorm die op dat moment het best bij de cliënt past. Een natuurgeneeskundige behandeling kan bestaan uit alle werkvormen die ik aanbied, zoals Ayurveda,  Drainage, Dermatherapie, Lichaamsgerichte therapie, Counseling, Natuurgeneeskundig advies en Healing om geestelijke en/of lichamelijke klachten te verminderen en waardoor je inzichten krijgt die je weer op weg helpen.

Tijdens een natuurgeneeskundige behandeling brengen we jouw hulpvraag in kaart dmv focussing. Samen gaan we op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden, zodat je weer optimaal kunt functioneren. Dit kan helpen om krachtiger, positiever en meer ontspannen in het leven te staan.

Counseling

€ 69,00

Consult van 60 min. € 64,00

Details Counseling

Counseling is een laagdrempelige manier van (emotionele) begeleiding en richt zich op gezonde mensen die uit evenwicht zijn geraakt, om de zaken weer even op een rijtje te plaatsen zonder dat je daarvoor in therapie hoeft. Als counselor los ik geen problemen op maar help ik jou de balans in jezelf en je leven weer terug te vinden door oprecht te luisteren met aandacht. Samen gaan we op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden, zodat je weer optimaal kunt functioneren.

*Telefonische counseling

€ 36,00 (30 min.)

Consult van 60 min: € 69,00

*Telefonische Counseling

Soms zijn er van die situaties in je leven waarbij je behoefte hebt aan een goed gesprek. Als je elkaar spreekt via de telefoon, dan heb je meer vrijheid. Je hoeft de deur niet uit, het maakt niet uit waar je bent, je kunt vrij bewegen zonder dat het raar is, je kunt je makkelijker openstellen, je hoeft elkaar niet aan te kijken of ongemakkelijk te voelen als het om emoties gaat en last but not least, het bespaart reistijd.

* LET OP
Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekraar.

BE YOU • BE WELL

€ 199,00

Details BE YOU • BE WELL

Wil je wat meer rust in je hoofd en kalmte in je hart? Heb je een tijdelijk probleem die te maken heeft met menselijke relaties, werk of privé en weet je niet hoe je ermee om kunt gaan? Wil je het positieve uit het negatieve halen? Dan is ‘BE YOU • BE WELL’ iets voor jou. Een speciaal programma om alles weer even op een rijtje te zetten en op te ruimen wat er niet meer toe doet. Dit persoonlijke pakket bestaat uit een intake en eerste consult met een Ayurvedische dermabehandeling (omdat psychische spanningen zich vaak uiten op het gelaat), een lichaamsgerichte therapiesessie en een counselinggesprek.

De behandelmethode werkt vanuit rust en ontspanning. Ik zet verschillende werkvormen in om de verbinding te vinden in jezelf zodat je kunt afstemmen met je innerlijke wijsheid. Als je in een veilige omgeving met iemand kunt klankborden en praten over specifieke zaken waardoor je uit evenwicht bent geraakt, zonder dat die persoon daarover oordeelt, dan werkt dat zeer bevrijdend. Het helpt om alles weer even op een rijtje te zetten en op te ruimen wat er niet meer toe doet. Een opgeruimde geest draagt bij aan een opgeruimde wereld.

Wie is Rabia Mohan:

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de schoonheid van de ziel. Ik groeide op in een omgeving waarin ik niet compleet mezelf kon zijn en waarbij ik het gevoel had dat ik niet werd geaccepteerd voor wie ik was. Dit leidde ertoe dat ik jaren kampte met depressies. Door op zoek te gaan naar technieken voor mijn herstel kwam ik in aanraking met Ayurveda, de oude Indiase gezondheidsleer die ‘kennis van het leven’ betekent. Omdat bewuste ademhaling en beweging voor een belangrijk deel hebben bijgedragen aan mijn herstelproces, heb ik ook de opleiding tot yogadocent (300 uur Yoga Teacher Training) gevolgd. Nadat ik er weer bovenop was, was ik vastbesloten om mijn bevindingen en talenten te delen met anderen om hún welzijn te bevorderen.

In mijn praktijk als innerlijkeschoonheidsspecialist merkte ik hoe veel mensen worstelen met zichzelf en hun plek in hun leven, werk en de maatschappij en hoe de gesprekken die ik aansluitend op een behandeling met hen voerde een heilzame uitwerking op hen hadden. Daardoor ben ik ook trainingen en opleidingen in coaching en counseling gaan volgen en ben ik nu als gecertificeerde counselor-coach aangesloten bij een beroepsvereniging zodat cliënten mijn behandelingen vergoed kunnen krijgen.

Omdat ik zoveel oog heb voor de mens achter mijn cliënt, heb ik al veel mensen met succes kunnen begeleiden. Counseling kan overigens ook preventief worden ingezet, gewoon omdat je daar even behoefte aan hebt. Een goede vertrouwensrelatie met elkaar is hierbij van groot belang.

Sinds kort ben ik ook gediplomeerd Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut. Al mijn ervaring en kennis kan ik nu inzetten voor mijn eigen praktijk waarin ik ook jou met persoonlijke aandacht in een veilige omgeving kan helpen om je focus weer op je eigen prachtige essentie terug te brengen.

 

Wordt een consult vergoed?

Als Natuurgericht Vaktherapeut werk ik met de 5 natuurgerichte principes en ben ik aangesloten bij de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC). De behandelingen en consulten van Praktijk Rabia Mohan kunnen bij de meeste zorgverzekeraars gedeclareerd worden. Je ontvangt dan een gehele of gedeeltelijke vergoeding. De behandelingen vallen onder Natuurgeneeskundige therapie/behandeling. Raadpleeg hiervoor je zorgpolis of zie via de onderstaande link het overzicht van de BATC.

De vergoedingen van zorgverzekeraars voor 2019 kunt u in het overzicht zien via onderstaande link:

https://www.batc.nl/verzekeraars-2019.pdf

Deze vergoedingen staan doorgaans los van uw eigen risico, je krijgt dus vergoed vanaf het eerste consult! 

Alvorens een traject of een behandeling van start gaat, kan er een intake plaatsvinden. Tijdens het intakegesprek komen vragen aan bod over o.a. dagelijkse leefstijl, voedingspatronen, geluksgevoel en welke factoren jou uit balans halen, waarbij problemen en hulpvraag in kaart gebracht worden met eventueel onderliggende belemmeringen. Soms blijkt uit de intake dat er sprake is van een contra indicatie (reden om niet te behandelen). In dat geval verwijs ik door naar uw arts of fysiotherapeut. 

Als u onder behandeling bent van een arts, therapeut of specialist, dan kan ik u vragen met hem/haar te overleggen of een natuurgeneeskundige behandeling gedurende de behandelmethode toegepast kan worden of aangepast dient te worden.

 

Algemene Voorwaarden

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van

Rabia Mohan, eenmanszaak, KvK-nummer 57654247
Javastraat 12, 2585 AN, Den Haag, rabia@rabiamohan.nl

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten van Rabia Mohan.

 

Beroepsorganisatie
• Rabia Mohan is aangesloten bij en erkend door beroepsorganisatie BATC. Rabia Mohan is verplicht te handelen volgens de richtlijnen van BATC.

 • Rabia Mohan heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

 

Consult
• Rabia Mohan heeft een inspanningsverplichting, geen resultaatverplichting.

 • De klant verplicht zich alle relevante informatie aan Rabia Mohan te verstrekken.
 • De klant heeft het recht tot inzage in het eigen dossier.
 • Rabia Mohan verplicht zich informatie betreffende de behandeling te verstrekken aan de klant in alle fasen van de behandeling.
 • Rabia Mohan zal geheimhouding betrachten ten aanzien van de door de klant t.b.v. het dossier verstrekte gegevens. Bij visitatie van de praktijk wordt wel inzage gegeven op de inhoud van het dossier ter controle of alle gegevens goed opgenomen zijn, de personalia zijn dan onherkenbaar gemaakt voor de visiteur.
 • Rabia Mohan zal zonder toestemming van de klant geen consult uitvoeren.
 • Verdere informatie over privacy kunt u lezen in de privacyverklaring die is gepubliceerd op de website www.rabiamohan.nl

 

Financieel
• Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders kunnen de kosten van de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

 • Een actuele tarievenlijst staat op de website www.rabiamohan.nl.
 • Betaling van het consult of het product geschiedt ter plaatse contant of per pin. Na afloop ontvangt u per e-mail de factuur. Beëindiging
 • Rabia Mohan verplicht zich de cliënt correct door te verwijzen naar een collega- therapeut of een arts, indien haar behandeling niet geëigend en/of toereikend is.
 • De behandeling kan te allen tijde met wederzijds goedvinden worden beëindigd.
 • De cliënt of Rabia Mohan kan ook eenzijdig besluiten de overeenkomst te beëindigen. De reeds lopende (financiële) verplichtingen zullen voor beëindiging worden voldaan.

 

Klachten
• Als je onverhoopt ontevreden bent over de dienstverlening, kun je dit eerst bij Rabia Mohan aangeven. Ik ontvang van jou dan een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de klacht, zodat ik in staat ben te reageren en als de klacht gegrond is, om deze te herstellen. Indien we er samen niet uitkomen kun je je eerst wenden tot Beroepsorganisatie BATC of later tot de klachtenfunctionaris van de CamCoop.

 

Wijzigingen
• Deze algemene voorwaarden kunnen worden gewijzigd. De meest actuele versie staat op mijn website www.rabiamohan.nl

 

Toepasselijk recht
• Op deze algemene voorwaarden en mijn dienstverlening is het Nederlands recht van toepassing.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst aangepast op 01-07-2019.

Privacyverklaring

Bij het verlenen van diensten verwerk ik uw persoonsgegevens. Om u te informeren hoe ik met uw persoonsgegevens omgaan heb ik deze privacyverklaring opgesteld. 

 

Contactgegevens verwerkingsverantwoordelijke

De persoonsgegevens worden verwerkt door: 

 

Rabia Mohan, Eenmanszaak, KvK nr. 57654247

Javastraat 12, 2585 AN Den Haag, rabia@rabiamohan.nl

 

De functionaris voor de gegevensbescherming is Rabia Mohan.

 

Verkrijgen van persoonsgegevens 

Indien u gebruik maakt van mijn diensten verstrekt u mij uw persoonsgegevens om deze diensten te kunnen verlenen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een gesprek, via onze website, via email, telefonisch of op andere wijze. Ook kan het voorkomen dat ik uw persoonsgegevens verkrijg via derden in het kader van een behandeltraject. 

 

Persoonsgegevens 

Rabia Mohan verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:

 • NAW-gegevens
 • Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
 • Geboortedatum en –plaats 
 • Geslacht 
 • Werksituatie
 • Gezinsituatie
 • Interessegebieden
 • Informatie over uw gezondheid, zoals medicijngebruik, allergieën, zwangerschap, psychische of fysieke klachten
 • Gespreksverslagen
 • Inhoud van communicatie

 

Doeleinden 

Rabia Mohan verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:

 • Het onderhouden van contact;
 • Het bieden van een persoonlijk behandeltraject;
 • Een goede en efficiënte dienstverlening;
 • Beheer van het cliëntenbestand;
 • Het verrichten van administratieve handelingen, zoals planning;
 • Verbetering van de dienstverlening;
 • Rapporteren en analyseren voor de verbetering van de dienstverlening;
 • Facturering;
 • Innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;
 • Marketing;
 • Nakoming van wettelijke verplichtingen;
 • Het voeren van geschillen; 
 • Het kunnen aanbieden van gepersonaliseerde advertenties en informatie op de website.

 

Waarop is de verwerking gebaseerd 

Uw persoonsgegevens worden verwerkt om uitvoering te geven aan de dienst die u bij mij afneemt, zoals een natuurgeneeskundige behandeling. Om de juiste behandeling te kunnen adviseren, is het belangrijk dat ik op de hoogte ben van o.a. uw persoonlijke situatie en uw gezondheid. De informatie die u mij hierover verstrekt zal ik documenteren. In het geval van een visitatie vanuit beroepsvereniging BATC moet ik kunnen aantonen waarom ik de behandeling heb toegepast. Aan het begin van het eerste consult (de intake) zal ik u vragen mij hiervoor schriftelijk toestemming te geven. 

 

Ook kunnen uw persoonsgegevens worden verwerkt om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals bijvoorbeeld verplichtingen op basis van het fiscaal recht. 

 

Tevens verwerken ik persoonsgegevens voor de hieronder genoemde gerechtvaardigde belangen:

 

 • De verbetering van diensten; 
 • De bescherming van financiële belangen;
 • Beveiliging en het beheer van systemen;

 

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.

 

Verstrekking aan derden

In het kader van mijn dienstverlening kunnen persoonsgegevens worden verstrekt aan derden. Voor de hiervoor genoemde doeleinden kan gebruik gemaakt worden van diensten van derden, zoals onze IT-leveranciers, de bank of andere derden die worden ingeschakeld bij het behandeltraject. Deze derden mogen uw persoonsgegevens ook slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden. Uw persoonsgegevens zouden ook verstrekt kunnen worden in het kader van een wettelijke verplichting of rechterlijk bevel. 

 

Ik zal uw gegevens niet verstrekken voor commerciële of goede doelen.

 

Doorgifte van uw gegevens buiten de EER

De EER is de Europese Economische Ruimte, bestaande uit de landen van de Europese Unie, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. Uw persoonsgegevens kunnen door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van Google Analytics, LinkedIn of Facebook in het contact met u. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.

 

Hoe lang ik uw gegevens bewaar 

Uw persoonsgegevens zullen niet langer worden bewaard dan noodzakelijk voor de doeleinden die in deze privacyverklaring zijn genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. 

 

Bepaalde gegevens moeten wel langer bewaard worden, omdat wij ons moeten houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht. 

 

Hoe ik uw gegevens beveilig

Ik vind het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom hebben ik passende beveiligingsmaatregelen genomen.  

 

Profilering

Van de informatie die over u wordt verzameld worden gedragsanalyses gemaakt. Dit doen ik om de dienstverlening te kunnen verbeteren en om terugkoppeling en advies te kunnen geven aan opdrachtgevers door middel van rapportages. 

 

Daarnaast combineer ik de persoonsgegevens die afkomstig zijn uit de verschillende bronnen zoals de website en app, om u gepersonaliseerde aanbiedingen en informatie aan te kunnen bieden. 

 

Cookies

Op de website worden cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. Via cookies worden uw IP-adres en de systeeminformatie van uw apparaat verwerkt. Voor meer informatie over deze cookies kunt u onze cookieverklaring op de website raadplegen. 

 

Uw rechten

U heeft het recht om mij een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. 

 

Ook kunt u mij verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden. 

 

Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar:

 

Rabia Moha, Javastraat 12, 2585 AN Den Haag, rabia@rabiamohan.nl

 

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens laat mij dit weten. Mocht u er met mij samen niet uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan door mij worden aangepast. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Ik raad u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.

 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 01-07-2019.

 

 

 

Mijn praktijk is aangesloten bij Beroepsvereniging BATC zodat cliënten mijn behandelingen vaak vergoed kunnen krijgen.

Praktijkcodes:
AGB code therapeut: 90107165
AGB code praktijk: 90066369
KvK nummer: 57654247

Rabia Mohan

Pin It on Pinterest