“Ik ben ervan overtuigd dat een opgeruimde geest bijdraagt aan een opgeruimde wereld”

Mijn liefde voor de schoonheid van de ziel heeft mij geïnspireerd om Indischa Flower op te richten in 2013, met als doel het schoonheidsideaal van deze tijdsgeest naar een ander niveau te tillen. Door bewustwording te creëren dat een eigen identiteit verder gaat dan hoe je eruit ziet. Dat het niet alleen gaat om ´wat´ je hebt of ´hoe´ je eruit ziet, maar vooral om ´wie´ je bent en ´wilt’ zijn.

Wellness is een actueel onderwerp in de hectische maatschappij waarin wij leven. Steeds meer mensen gaan bewuste keuzes maken op dit gebied en gaan op zoek naar diensten en producten die hierbij aansluiten.

Als oprichter van Indischa Flower zet zij zich in om innerlijke schoonheid een plek te geven naast uiterlijke schoonheid.

Ze is meermalig onderscheiden als onderneemster en Ayurvedisch schoonheidsspecialist. Zij is in Kerala, Zuid-India getraind in Ayurvedische schoonheidstechnieken, heeft een afgeronde YTT300 en is gecertificeerde Counselor/Coach.

Met haar unieke behandelingen wil zij de Santosha (tevredenheid/innerlijk geluk) bij haar cliënten vergroten en hiermee de wereld om haar heen een klein stukje mooier maken.

Haar behandelingen worden overigens voor een deel vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

De werkwijze van deze unieke behandelmethode is gebaseerd op drie pijlers:

 • Stilte: er wordt een ambiance gecreëerd die ruimte geeft waarin je volledig kunt ontspannen om jouw gevoel van welzijn te bevorderen.
 • Ahimsa: is de rode draad in alle behandelingen, Mahatma Gandhi was hier een groot voorstander van en het betekent ‘geweldloosheid’, dus met respect voor lichaam en geest. Er wordt niet met apparatuur gewerkt maar met de handen, die in de Ayurveda gezien worden als de werktuigen van het hart.
 • Bewuste aandacht: wie is de klant die je voor je hebt en wat heeft hij/zij nodig op dat moment om evenwicht te vinden.

Rabia Mohan

Rabia Mohan

Founder Indischa Flower

Natuurgericht vaktherapeut, Ayurveda beautytherapist en Counselor Coach

Reviews van onze klanten

Indischa Flower IconIndischa Flower

Gevers Deynootweg 27A, Den Haag

5,0 11 reviews

 • Avatar Carine van der Velden ★★★★★ 4 jaar geleden
  Afgelopen vrijdag was ik weer te gast bij Indischa Flower. Bij binnenkomst voel je je al direct ontspannen, je stapt binnen in een heel mooi sfeertje (een soort liefdevol tempeltje) waar serene rust heerst! Heerlijke geur komt je tegemoet. … More Met veel toewijding en grote professionaliteit, liefde en aandacht werd ik meegenomen door de Indische Flower Beauty Ceremony. Een fantastische behandeling waardoor spanning in geest en lichaam als sneeuw voor de zon verdween. Ik kan iedereen die zijn persoonlijk welzijn lief heeft een behandeling bij Indischa Flower aanbevelen!
 • Avatar Bharetie Dhorai ★★★★★ 2 jaar geleden
  Waande me vertrouwd in troostende, warme en zachte sferen om niet te vergeten, hoe je dat ook weer spelt: LIEFDEV♡L.
  'n Ontvangst à la Rabia...betoverend begaf ik me sinds langere tijd - opnieuw tijdloos - tussen sterren, zeker zes,
  … More zeven, maar zeg zoveel als jíj wilt☆☆☆☆☆☆☆
 • Avatar Natascha Chotkan ★★★★★ een jaar geleden
  #indischaflower coaching!
  Ondernemen met je hart ❤
  Hoe doe je dat?
  Was aan het bedenken hoe moet ik starten met mijn nieuwe onderneming #Miimi (@2008miimi)
  Precies op dat moment kreeg ik per toeval een WhatsAppje van Rabia (#indischaflower)
  … More
  Maar zoals ik inmiddels zelf weet - toeval bestaat niet.
  Mijn 1e coaching gesprek met Rabia was in november van 2021. Een echte eye-opener!
  Bespreken wat je wilt, doelen vaststellen maar ook praten over je gevoelens, gedachten en angsten...
  ...Ondernemen vanuit je hart!
  Bovenstaande samen met het feit dat Rabia haar netwerk voor mij heeft opengesteld, heeft gemaakt dat ik stappen heb kunnen maken. Ik ben er nog niet, maar samen met mijn "hulplijnen" (@Viresh Goerdin geweldige fotograaf & Jessica Peters van Wild Minds Creative) en Rabia gaat het me zeker lukken!
  Ben je van plan een nieuwe onderneming te starten, dan zou ik zeker een intro gesprek met Rabia plannen, want ondernemen vanuit je hart is een goed begin, dus al het halve werk!
 • Avatar Shamiera Sheikrojan ★★★★★ een jaar geleden
  Als cadeau van mijn vriendin een behandeling gehad, wat een fijne ervaring! Dit was mijn eerste behandeling en ben ontzettend tevreden. Ik ging met een uitgerust gevoel, zowel lichaam als geest, de deur uit. Dankjewel!
 • Avatar Manisha Kanhai ★★★★★ 4 jaar geleden
  De behandeling was heerlijk! Met haar rustgevende stem begeleidt Rabia je naar dé ultieme ontspanning! Rust voor innerlijk en een weldaad voor uiterlijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel Rabia
 • Avatar Myra Jaggan ★★★★★ 3 jaar geleden
  Beste Rabia bedankt voor een geweldige ervaring. Ik voel mij herboren. Ik kom zeker terug.
 • Avatar Reena Giasi ★★★★★ 5 jaar geleden
  Na afloop van de 'Maharani Beauty Ceremonie' voelde het alsof ik mezelf niet beter had kunnen trakteren; ik voelde me warm, kalm en uitgerust. Het is een energetisch-helende beauty behandeling (met kwalitatief goede natuurlijke … More producten). Mijn huid straalde en heb er na afloop een superfijne face oil gekocht. Lieve Rabia, het was top, dankjewel voor je persoonlijke aandacht, dit is zeker voor herhaling vatbaar! Keep it up!!
 • Avatar Shafana's Lifestyle ★★★★★ 5 jaar geleden
  Wil je tot rust komen en ontspannen? Ga dan naar Indischa Flower voor een van de schoonheidsbehandelingen om jezelf lekker te verwennen. Het is zo een aparte ervaring omdat je weer terugkeert naar je kern en leert luisteren naar je lichaam. … More Dit zou iedereen een keer moeten ervaren, zowel mannen als vrouwen. Een echte aanrader!
 • Avatar Felicia van der Does ★★★★★ 3 jaar geleden
  Je bent even helemaal van de wereld in een warm en veilig coconnetje waarin je liefdevol en zacht wordt behandeld door Rabia. In stilte en met volle aandacht zorgt ze dat je helemaal naar binnen kan keren en volledig kan ontspannen. Wat … More een weldadige ervaring.
 • Avatar Roma Interior ★★★★★ 4 jaar geleden
  Ik heb een fantastische ervaring gehad bij Indischa Flower! Het was allemaal zo ontspannend dat ik bijna in slaap ben gevallen! De massage was bijzonder lekker! Een zeer goeie ervaring. Liefs Maryanna de la Rambelje (moeder Camilla)

Pin It on Pinterest