Laat jou en jouw salon weer stralen

De Salonstylist

Voor een positieve en evenwichtige uitstraling van jouw salon

Als ondernemer en eigenaar van een salon vervul je meerdere functies. Gaandeweg ontdek je waar je goed en minder goed in bent. Zo heb ik met mijn holistische schoonheidssalon Indischa Flower verschillende prijzen gewonnen waarvan o.a. de beste salon van Nederland. Saloninrichting is één van mijn sterke punten en grootste passies, naast een eigen behandelmethode. 

Na iedere verhuizing wist ik elke keer weer dezelfde energie en ambiance te creëren ongeacht de locatie, waardoor het vertrouwde gevoel bleef bestaan bij mijn klanten. Ik ben van mening dat alles in deze wereld een plek heeft. Zolang het niet daar staat waar het hoort kan het de energiestroom blokkeren en de balans verstoren. We herkennen allemaal wel voorbeelden van ruimtes waarin we ons wel of niet prettig en op ons gemak voelen.

Hoe jouw werkomgeving eruit ziet is van invloed op jouw geluksgevoel. Daarom is jouw inrichting een van de belangrijkste dingen die je zou bedenken. Denk bijvoorbeeld aan je entree. Wat is het eerste dat men ziet? Is deze uitnodigend genoeg? Het zou zo jammer zijn als je net alles hebt geïnvesteerd en de indeling niet helemaal klopt. Samen met ons laten we jou en jouw salon opnieuw stralen. Dit kan met een compleet nieuwe (her)inrichting of aanvulling op het bestaande. Want een fijne plek die goed is ingericht straalt positieve energie uit. Dat is een plek waar jij en je klant zich helemaal welkom en gelukkig bij voelen.

Hou onze Facebook pagina in de gaten voor tips en inspiratie.

Heb je interesse en wil je meer informatie over wat de Salonstylist voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op met Rabia: 06-45780768 of mail naar rabia@indischaflower.nl

We helpen je graag!

De Salonstylist Rabia Mohan helpt jouw graag met het stileren van jouw salon

Pin It on Pinterest