COUNSELING

Wil je wat meer rust in je hoofd en kalmte in je hart? Heb je een tijdelijk probleem die te maken heeft met menselijke relaties, werk of veranderingen en weet je niet hoe je ermee om kunt gaan? Wil je het positieve uit het negatieve halen?

Als aanvulling  op onze behandelingen kun je bij ons ook terecht voor counseling. In deze snelle en drukke maatschappij is het prettig een vertrouwenspersoon te hebben waar je zo nu en dan eens langs kunt gaan als je een luisterend oor nodig hebt of een goed gesprek wilt hebben.

WAT IS HET?

Counseling is een laagdrempelige manier van (emotionele) begeleiding en richt zich op gezonde mensen die uit evenwicht zijn geraakt, om de zaken weer even op een rijtje te plaatsen zonder dat je daarvoor in therapie hoeft. Als counselor los ik geen problemen op maar help ik jou de balans in jezelf en je leven weer terug te vinden door oprecht te luisteren met aandacht. Samen gaan we op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden, zodat je weer optimaal kunt functioneren. 

WAAROM? 

Als je in een veilige omgeving met iemand kunt klankborden en praten over zaken op het gebied van werk, relatie of privé waardoor je uit evenwicht bent geraakt, zonder dat die persoon daarover oordeelt, dan werkt dat zeer bevrijdend. Het draagt bij om de balans in je leven weer terug te vinden. Alle antwoorden die wij zoeken op onze vragen, zijn opgeslagen in ons lichaam. Door jezelf open te stellen maak je ruimte om die antwoorden te vinden die je diep van binnen al weet. Wij worden onzeker of raken uit evenwicht omdat wij bevestiging zoeken buiten onszelf, bij anderen.

Over de counselor Rabia:

Vanuit mijn vak als beautyspecialist ontmoette ik de problemen waar mensen tegenaan kunnen lopen. Na een behandeling ontstond er vaak spontaan de behoefte aan een gesprek. Vaak om ervaringen op te ruimen en aldus voor zichzelf schoon schip te kunnen maken of om uiting te kunnen geven aan emoties die kwamen opwellen tijdens de behandeling. Ik heb daarin waar nodig mijn cliënten altijd zo goed mogelijk willen bijstaan, door ze op een zo professioneel mogelijke wijze te begeleiden. Dit maakte dat ik mij beroepsmatig ben gaan verdiepen in coaching en counseling, en daarin de nodige trainingen en opleidingen volgde. De cliëntgerichte benadering past mij heel goed omdat ik de mens achter de persoon belangrijk vindt. Inmiddels heb ik als gecertificeerde counselor-coach velen mogen begeleiden en vaak met succes. Counseling kan ook preventief worden ingezet, gewoon omdat je daar even behoefte aan hebt. Een goede vertrouwensrelatie met elkaar is hierbij van groot belang, er wordt discreet met de gesprekken omgegaan en ben ik gehouden aan de geheimhoudingsplicht.

et|icon_group|

COUNSELING

60 min. –  € 59,00

In deze snelle en drukke maatschappij is het prettig een vertrouwenspersoon te hebben waar je zo nu en dan eens langs kunt gaan als je een luisterend oor nodig hebt of een goed gesprek wilt hebben. Als counselor los ik geen problemen op maar help ik jou de balans in jezelf en je leven weer terug te vinden door oprecht te luisteren met aandacht. Samen gaan we op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden, zodat je weer optimaal kunt functioneren. 

et|icon_group|

TELEFONISCHE COUNSELING

Kennismakingstarief 30 min. – €29,50

Soms zijn er van die situaties in je leven waarbij je behoefte hebt aan een goed gesprek. Als je elkaar spreekt via de telefoon, dan heb je meer vrijheid. Je hoeft de deur niet uit, het maakt niet uit waar je bent, je kunt vrij bewegen zonder dat het raar is, je kunt je makkelijker openstellen, je hoeft elkaar niet aan te kijken of ongemakkelijk te voelen als het om emoties gaat en last but nog least, het bespaart reistijd.

et|icon_group|

BE YOU * BE WELL

3 in 1 pakket €195,00

Dit pakket bestaat uit een intake en eerste consult met een Ayurvedische schoonheidsbehandeling, een lichaamsgerichte therapiesessie en een counselinggesprek. 
 
Vanuit rust en ontspanning wordt schoonheid, ayurveda, yoga, meditatie en counseling ingezet, om de verbinding te vinden in jezelf zodat je kunt afstemmen met je innerlijke wijsheid. Het helpt om alles weer even op een rijtje te zetten en op te ruimen wat er niet meer toe doet.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest