Business en yoga de sleutel tot succes!

door

Yoga leert ons hoe we flexibel kunnen meebewegen in een snelle maatschappij zowel lichamelijk, emotioneel en mentaal. Hoe we rust en ontspanning kunnen vinden in ons werk en dagelijks leven. Yoga is een bewuste manier van denken, bewegen, spreken en eten. Het maakt je bewust van je adem en combineert deze met bewegingen en gedachten.

Sinds 2014 ben ik een bevlogen yogini en in 2017 heb ik de YTT300 afgerond. Mijn specialisatie is meditatieve gentle hatha yoga die tot doel heeft de Santosha (tevredenheid/innerlijk geluk) bij de deelnemers te vergroten. Hiervoor hoef je geen ervaring met yoga te hebben en je hoeft ook niet lenig te zijn.

De beleving van deze lessen zijn verrassend, net even anders dan in een sportschool en worden op gewenste locatie gegeven. Een yoga experience is een persoonlijke ervaring die een ieder op zijn of haar eigen manier ervaart, afhankelijk van wat men nodig heeft op dat moment. Wat je ervaart tijdens de les neem je weer mee in je dagelijks leven zowel privé als op werk.
Ben je geïnteresseerd in een yoga experience (privësessie of in groepsverband) en wil je meer informatie over beschikbaarheid en prijzen neem dan contact op met Rabia Mohan.

Rabia Mohan ❁ Indischa Flower

“Ik ben ervan overtuigd dat een opgeruimde geest bijdraagt aan een opgeruimde wereld” Mijn liefde voor natuurlijke schoonheid heeft mij geïnspireerd om Indischa Flower op te richten in 2013, met als doel het schoonheidsideaal van deze tijdsgeest naar een ander niveau te tillen. Door bewustwording te creëren dat een eigen identiteit verder gaat dan hoe je eruit ziet. Dat het niet alleen gaat om ´wat´ je hebt of ´hoe´ je eruit ziet, maar om ´wie´ je bent en ´wilt’ zijn. Wellbeing is een actueel onderwerp in de hectische maatschappij waarin wij leven. Steeds meer mensen gaan bewuste keuzes maken op dit gebied en gaan op zoek naar diensten en producten die hierop aansluiten.

Rajkumari Beauty Experience

RAJKUMARI Experience

Reinigende behandeling die uw natuurlijke schoonheid weer herstelt. 60 min voor €59,-
Meer over deze Beauty Experience
Maharani Beauty Experience

MAHARANI Experience

Deze rijke behandeling is een weldaad voor uw lichaam en geest. 90 min. voor €79,-
Meer over deze Beauty Experience
Indischa Flower Beauty Experience

INDISCHA FLOWER Experience

Onze meest uitgebreide behandeling maakt het mooiste in u los. 105 min. voor €95,-
Meer over deze Beauty Experience
Maharadja Package for Men

MAHARADJA Experience for Men

Omdat het ook voor de zelfbewuste man belangrijk is om innerlijk tot rust te komen. 90 min. voor €79,-
Meer over deze Beauty Experience
Divali Study Package

DIVALI Experience voor studenten

Met deze behandeling glijden alle spanningen van je af en kun je er weer flink tegen aan. 45 min. voor €49,-
Meer over deze Beauty Experience
Pada Ayurveda Foot Spa

PADA AYURVEDA FOOT CARE

Zorg en aandacht voor je voeten omdat ze je overal naartoe brengen. 45 min. voor €49,-
Meer over deze Beauty Experience

Pin It on Pinterest