BE YOU • BE WELL
(3 in 1 pakket €199,00)

Wil je wat meer rust in je hoofd en kalmte in je hart? Heb je een tijdelijk probleem die te maken heeft met menselijke relaties, werk of privé en weet je niet hoe je ermee om kunt gaan? Wil je het positieve uit het negatieve halen? Dan is ‘BE YOU • BE WELL’ iets voor jou.

Dit is een speciaal spoedprogramma om alles weer even op een rijtje te zetten en op te ruimen wat er niet meer toe doet. Het pakket bestaat uit een intake en eerste consult met een Ayurvedische huidbehandeling, een lichaamsgerichte therapiesessie en een counselinggesprek.

De behandelmethode werkt vanuit rust en ontspanning. Ik zet schoonheid, ayurveda, yoga- en meditatietechnieken en counseling in. Om jou te helpen de verbinding te vinden in jezelf zodat je kunt afstemmen met je innerlijke wijsheid. Als je in een veilige omgeving met iemand kunt klankborden en praten over specifieke zaken waardoor je uit evenwicht bent geraakt, zonder dat die persoon daarover oordeelt, dan werkt dat zeer bevrijdend. Het helpt om alles weer even op een rijtje te zetten en op te ruimen wat er niet meer toe doet. Een opgeruimde geest draagt bij aan een opgeruimde wereld.

Interesse? Neem contact met Rabia op voor een afspraak.

Pin It on Pinterest